design för butik och dagligvaruhandel.

Nu förändrar vi Ica Maxi i Helsingborg

Nu har vi påbörjat förändringen på Maxi ICA Stormarknad i Helsingborg – en av de tio största ICA-butikerna i Sverige sett till omsättning. Nytt systemtak och ny belysning kommer att göra butiken både ljusare, trivsammare och sist men inte minst enklare för kunden att navigera i.

Förbättringen sker samtidigt som butiken håller ordinarie öppettider – men Tegos montörer arbetar för att inte störa flödet eller Icas ambition att alltid kunna erbjuda sina kunder en fräsch, välfylld och välsorterad butik.

LÄS OM ICA MAXI 

ICA MAXI KRISTIANSTAD
– anpassat till olika köpbeteenden

Vill du veta mer om Tegos samarbete med Ica Maxi?

Kontakta vår Area Sales Manager, Martin Stojanovski
så berättar han gärna mer.

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Tack!

Share This