LED-armatur med slimmad design för butik och dagligvaruhandel.

Ledig tjänst

Ekonomi- &personalassistent

Verksamhetsbeskrivning

Tego System AB är ett svenskt företag, grundat 1989 med egen tillverkning och ett stort kunnande av undertak, butiksbelysning, butikskommunikation och elvärme. Tego är delat i två divisioner; retail/TAK och elvärme. Vi skapar inspirerande butiksmiljöer och effektiva arbetssätt för att öka försäljningen och förstärka kedjors varumärke.  Vi har flera namnkunniga kunder som till exempel IKEA, Rusta, Lindex, City Gross, ICA, Coop, Nordsjö Idé & Design och Mio. Geografiskt ligger vi i Landskrona där all samlad kunskap finns från konceptutveckling till monterad färdig anläggning.

Vi behöver nu komplettera vårt team med en ekonmi- & personalassistent.

Arbetsbeskrivning

Är du serviceminded och trivs med att ingå i team? Vi söker dig som brinner för siffror och samtidigt har ett intresse för personaladministrativa uppgifter. Tjänsten är bred och i rollen som ekonomi- & personalassistent kommer du att arbeta med leverantörsreskontra, med arbetsuppgifter såsom scanning, kontering, utskick för attest samt betalningar. Vidare kommer du också bistå vid månads- och årsbokslut. Du tar hand om kundreskontran gällande betalningar, påminnelse och avstämningar. Det kommer även att ingå löner och andra personaladministrativa arbetsuppgifter. Du rapporterar till Ekonomichefen.

Vi vill att du:

  • Har relevant utbildning/erfarenhet inom området.
  • Är strukturerad, noggrann och har lätt för att prioritera.
  • Har en positiv inställning, är nyfiken, driven och har lätt för att lära nytt.
  • Är social till din natur med en genuin känsla och intresse för människor och service.
  • Har mycket god datorvana och kommunicerar med lätthet på svenska och engelska.
  • Ser våra värderingar ”engagemang, ansvar och öppenhet” som viktiga för dig på din arbetsplats.
  • Vi har flera namnkunniga kunder som till exempel IKEA, Rusta, Lindex, City Gross, ICA, Coop, Nordsjö Idé & Design och Mio.

Meriterande är erfarenhet från Hogias löne-och HR-program samt kunskap om avtalen IF Metall & Unionen. Det är även ett plus om du har erfarenhet från vårt affärssystem Microsoft Dynamics AX. För att trivas i rollen är du lättsam, driven och engagerad. Du är en glädjespridare som är trygg i dig själv. Självklart är du noggrann och mån om att göra ett bra arbete så vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tego som arbetsgivare

Tego ger dig möjlighet att växa i din professionella roll och utvecklas som människa. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare med en öppen organisation där vi ställer upp för varandra. Vi välkomnar alla sökande som uppfyller våra krav oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Ansök via Comline Rekrytering, klicka på ansökan-knappen nedan. Där kan du sedan enkelt bifoga ditt brev och CV. Urvalet kommer att ske löpande varför vi ser fram emot din ansökan snarast!

Vid frågor kontakta

Ann-Sophie Wågö på, Comline Rekrytering,  0410 – 25 088.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Tack!

Share This