Tego söker förstärkning – Ekonomi- & Personalansvarig

Letar du efter ett arbete och företag där du själv har möjlighet att vara med och påverka och driva utvecklingen genom din kompetens och intresse för ekonomiska och personalrelaterade frågor? Då är rollen som ekonomiansvarig till Tego i Landskrona som klippt och skuren för dig! Som Ekonomi- och Personalansvarig kommer du att ansvara för den gemensamma avdelningen för ekonomi- och HR. Som Ekonomiansvarig rapporterar du direkt till VD och har en nyckelbefattning i ledningsgruppen genom att bidra proaktivt i utvecklingen av analys av företagets ekonomiska läge och ge förslag till förändringar och förbättringar.

Ansvarsområden som Ekonomiansvarig

 • Leda och utveckla avdelningen med personalansvar för en administratör.
 • Ansvar för skattefrågor och kredithantering.
 • Utveckla rapporterings- och styrsystem, nyckeltal och statistikuppgifter.
 • Uppföljning och analys av verksamheten.
 • I samarbete med VD ansvara för HR processer.
 • Externa kontakt med myndigheter, revisorer, bank.
 • Bidra aktivt i ledningsgruppen.
 • Lönehantering och övrig personaladministration.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har ekonomisk utbildning med en stark passion till att bidra.  Vidare är du intresserad och van att driva förändringar och förbättringar, arbeta strategiskt och verksamhetsinriktat och bidra aktivt i en ledningsgrupp. Vi ser att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och i skrift samt goda kunskaper i Excel. Om du dessutom tidigare har arbetat i Hogia Lön och/eller Microsoft Dynamic AX ses det som meriterande. Som ekonomichef på Tego bör du ha insikt i industrin och ha en förståelse för tillverkande bolag. I rollen är du ansvarig för att ekonomifunktionen handhas enligt gällande lagar och interna regler.

Personliga egenskaper
Som person är du jordnära och men drar dig inte för att arbeta med både strategiska och operativa plan. Samtidigt har du förmågan att bjuda på ett gott skratt och med en empatisk värme är du med och skapar förutsättningar för personalen på Tego.  Vidare är du är analytisk och lösningsorienterad och genom att vara faktabaserad har du en förmåga att transformera analytisk data till beslutsunderlag. Du är även noggrann med en förmåga att skapa ordning och reda med en tydlig struktur samt att du har egna initiativ för att förbättra dina ansvarsområden.

Placeringsort
Landskrona.

Om Tego
Tego grundades 1989 och har utvecklats från tillverkande industri till en pålitlig partner inom retail. Med produkter och kunskap gör Tego stor skillnad för både känsla och funktion i butiksmiljöer. Vi står inför ytterligare expansion både nationellt och internationellt med ökade volymer som följd. Tego stärker varumärken, ger nöjda kunder och skapar bättre resultat. Tego levererar flexibla tak, tillbehör, ljud och belysning till namnkunniga kunder över hela världen.

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Tego med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Centerblad på 0707-49 99 63 alternativt .

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

ALLA LEDIGA TJÄNSTER

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Share This