Tegoskolan – hur kan din butik bli bättre

Vi är övertygade om att produkterna är sekundära. Först när de kompletteras med kunskap skapas inspirerande butiksupplevelser som framkallar känslor och relationer.
Vi på Tego erbjuder vår kunskap i alla faser. Självklart finns vi där som bollplank från planering till installation, men vi erbjuder även stöd i vardagen.
Då kan butiken hålla hög kvalité över lång tid utan större fysiska förändring.
•Rådgivning av vår erfarna personal vid nyetablering eller förändring.
•Vår projektgrupp har kompetensen för att utföra ljusberäkning, el-projektering, projektering i CAD och leder projekten från start till klart montage beroende på kundens behov.
•Konceptutveckling som med hänsyn till förutsättningar möter både estetiska och funktionella önskemål.
Utbildning av butikspersonalen kring hur man med enkla medel kan förändra beteenden, upplevelser i takt med säsonger, kampanjer och lanseringar.
Belysningsservice hjälper till att skapa en fungerande belysning som stärker budskap, sätter rätt varor i centrum och vägleder kunden. Det skapar även en bättre arbetsmiljö för personalen.
Vad behöver du i din butik för att skapa känslor och upplevelser för dina kunder? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Vill du veta mer om våra hur vi kan hjälpa dig?

SE VÅRA ANDRA NYHETER

Sommarstängt ’23

Sommarstängt ’23

Sommarstängt 2023! Vi håller sommarstängt i produktion och gods 10e till 28e juli (V28-29-30). Vi på Tego önskar er alla en skön och avkopplande sommar!KONTAKT VILL DU VETA MER? SKICKA OSS ETT MEDDELANDE!