Tegoskolan – hur kan din butik bli bättre

Vi är övertygade om att produkterna är sekundära. Först när de kompletteras med kunskap skapas inspirerande butiksupplevelser som framkallar känslor och relationer.
Vi på Tego erbjuder vår kunskap i alla faser. Självklart finns vi där som bollplank från planering till installation, men vi erbjuder även stöd i vardagen.
Då kan butiken hålla hög kvalité över lång tid utan större fysiska förändring.
•Rådgivning av vår erfarna personal vid nyetablering eller förändring.
•Vår projektgrupp har kompetensen för att utföra ljusberäkning, el-projektering, projektering i CAD och leder projekten från start till klart montage beroende på kundens behov.
•Konceptutveckling som med hänsyn till förutsättningar möter både estetiska och funktionella önskemål.
Utbildning av butikspersonalen kring hur man med enkla medel kan förändra beteenden, upplevelser i takt med säsonger, kampanjer och lanseringar.
Belysningsservice hjälper till att skapa en fungerande belysning som stärker budskap, sätter rätt varor i centrum och vägleder kunden. Det skapar även en bättre arbetsmiljö för personalen.
Vad behöver du i din butik för att skapa känslor och upplevelser för dina kunder? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Vill du veta mer om våra hur vi kan hjälpa dig?

SE VÅRA ANDRA NYHETER

Aura Living

    BRANSCH  Möbler,  heminredning PLATS  Dubai INVIGNING 2017-2018 KONTAKT Christer Lundquist   OM    Aura är ett inrednings företag baserat i Saudiarabien med butiker i Panorama Mall, Riyadh, i Red Sea Mall, Jeddah, en i Doha Festival City, Qatar och...

Carplus

    BRANSCH  Fordon PLATS  Väla, Ödåkra INVIGNING  Juni 2018 KONTAKT  Sebastian Pålsson   Bakgrund Carplus är idag en av Sveriges ledande aktörer inom privatleasing och har varit verksamt sedan 2011. Genom Carplus kan man privat leasa eller finansiera...

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Tack!