LED-armatur med slimmad design för butik och dagligvaruhandel.

Tego söker förstärkning – Area Sales Manager

Tego System AB är ett svenskt företag, grundat 1989 med egen tillverkning och ett stort kunnande av undertak, butiksbelysning, butikskommunikation och elvärme. Tego är delat i två divisioner; retail/TAK och elvärme. Vi skapar inspirerande butiksmiljöer och effektiva arbetssätt för att öka försäljningen och förstärka kedjors varumärke.  Vi har flera namnkunniga kunder som till exempel IKEA, Rusta, Lindex, City Gross, ICA, Coop, Nordsjö Idé & Design och Mio. Geografiskt ligger vi i Landskrona där all samlad kunskap finns från konceptutveckling till monterad färdig anläggning. Besök gärna vår hemsida för mer info www.tego.se

Tego befinner sig just nu i en expansiv fas, många efterfrågar vår kunskap och våra produkter.
Vi behöver därför komplettera vårt säljteam med en:

AREA SALES MANAGER
Du kommer att spela en nyckelroll i det nordiska säljteamet. Som Area Sales Manager kommer ditt ansvar vara att driva försäljning och marknadsaktiviteter mot befintliga samt potentiella kunder i Sverige. Du kommer bl a att få ta över ett antal kedjor som är kunder idag. För att lyckas med detta krävs stor lokal närvaro, förstå kundernas behov och hjälpa till med att förbättra kundernas butiker. Rollen innebär en hel del resande. Vi vill att du:

  • Har relevant eftergymnasial utbildning och försäljningserfarenhet. Gärna inom retailbranschen.
  • Drivs av att nå uppsatta mål, är affärsinriktad och trivs med att ta eget ansvar.
  • Är strukturerad, flexibel och en god lagspelare.
  • Har en genuin känsla för service och med kunden i fokus.
  • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska såväl som på engelska.
  • Har god datavana.
  • Trivs med och kan resa då tjänsten kräver övernattningar.

Meriterande är erfarenhet från butiksarbete. Det är även ett plus om du har erfarenhet från vårt affärssystem Microsoft Dynamics AX. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

TEGO SOM ARBETSGIVARE
Tego ger dig möjlighet att växa i din professionella roll och utvecklas som människa. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare med en öppen organisation där vi ställer upp för och behandlar varandra med respekt. Rätt person kommer att erbjudas ett spännande arbete i en tempofylld miljö och goda karriärmöjligheter. Vi välkomnar alla sökande som uppfyller våra krav oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund.

Välkommen med din ansökan! Du kommer att länkas till en ny sida där du sedan enkelt kan bifoga ditt brev och CV. Urvalet kommer att ske löpande varför vi ser fram emot din ansökan snarast! Vid frågor kontakta Ann-Sophie Wågö 0410-25088, Comline Rekrytering.

Vill du veta mer om jobbet?

Kontakta vår Sales Manager, Johan Albertsson så berättar han gärna mer.