Ledig Tjänst – Sales Account Manager

Tego befinner sig just nu i en expansiv fas, många efterfrågar vår kunskap och våra produkter. I Landskrona samlar vi alla discipliner som krävs från konceptutveckling till monterad färdig anläggning. Tego är delat i två divisioner; RETAIL/TAK och ELVÄRME.

Retail/TAK

Vi drivs av att göra butiker bättre! Vi skapar inspirerande butiksmiljöer och effektiva arbetssätt för att öka försäljningen och förstärka kedjors varumärke. Vår kunskap och våra produkter ger nöjdare kunder och bättre resultat.

  • Tego undertak som bärare av funktio­nalitet, flexibilitet och identitet.
  • Ljus som skapar shoppingupplevelse och leder kunden till köp.
  • Ljud som på ett enkelt sätt påverkar kundupplevelsen.
  • Kunskapsöverföring som gör medarbetarna till experter.

Vi har flera namnkunniga kunder som till exempel IKEA, Rusta, Lindex, City Gross, ICA, Coop, Nordsjö Idé & Design och Mio.

ELVÄRME

Våra radiatorer är energieffektiva, enkla att handha och prisade för sin design. Vi utvecklar, tillverkar och monterar Roundline radiatorerna i vår egen verkstad. Den senaste innovationen är vår Reco-serie med möjlighet till trådlös styrning.

Mer info finns på vår hemsida; www.tego.se

Sales Account Manager

Arbetsbeskrivning

Du kommer att spela en nyckelroll i det nordiska säljteamet. Som Sales Account Manager kommer ditt ansvar vara att driva försäljning och marknadsaktiviteter mot befintliga samt potentiella kunder i Skandinavien. Du kommer bland annat att få ta över ett antal kedjor som är kunder idag. För att lyckas med detta krävs stor lokal närvaro, förstå kundernas behov och hjälpa till med att förbättra kundernas butiker. Rollen innebär en hel del resande, övrig tid utgår från huvudkontoret i Landskrona.

Vi vill att du:

  • Har relevant eftergymnasial utbildning och försäljningserfarenhet. Gärna inom retailbranschen.
  • Drivs av att nå uppsatta mål, är affärsinriktad och trivs med att ta eget ansvar.
  • Är strukturerad, flexibel och en god lagspelare.
  • Har en genuin känsla för service och med kunden i fokus.
  • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska såväl som på engelska.
  • Trivs med och kan resa då tjänsten kräver övernattningar.

Meriterande är exempelvis erfarenhet av ledarroll inom handel, arbetat med etableringsfrågor, lokalanpassningar och butiksuppbyggnad. Det är även ett plus om du har erfarenhet från vårt affärssystem Microsoft Dynamics AX. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tego som arbetsgivare

Tego ger dig möjlighet att växa i din professionella roll och utvecklas som människa. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare med en öppen organisation där vi ställer upp för och behandlar varandra med respekt. Rätt person kommer att erbjudas ett spännande arbete i en tempofylld miljö och goda karriärmöjligheter. Vi välkomnar alla sökande som uppfyller våra krav oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund.

Sök tjänsten

För oss på Tego är det viktigaste att hitta personer med rätt kompetens och rätt personliga egenskaper för varje tjänst. Vi välkomnar alla sökande som uppfyller våra krav oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. Vi arbetar med löpande urval och behöver din ansökan med personligt brev och CV snarast möjligt dock senast den 31 december 2018.

Skicka in ansökan via e-post till: 

 

Vid frågor eller funderingar kontakta:

Ekonomi- & Personalchef, Sophie Noresson Fjellsén 0418-45 58 09, eller
Sales Manager Nordic Countries, Martin Stojanovski, 0418-45 58 05,