Ledig Tjänst – Projektledare Retail

Verksamhetsbeskrivning

Tego befinner sig just nu i en expansiv fas, många efterfrågar vår kunskap och våra produkter. I Landskrona samlar vi alla discipliner som krävs från konceptutveckling till monterad färdig anläggning.

Tego är delat i två divisioner; RETAIL/TAK och ELVÄRME. 

Retail/TAK

Vi drivs av att göra butiker bättre! Vi skapar inspirerande butiksmiljöer och effektiva arbetssätt för att öka försäljningen och förstärka kedjors varumärke. Vår kunskap och våra produkter ger nöjdare kunder och bättre resultat.

  • Tego undertak som bärare av funktio­nalitet, flexibilitet och identitet.
  • Ljus som skapar shoppingupplevelse och leder kunden till köp.
  • Ljud som på ett enkelt sätt påverkar kundupplevelsen.
  • Kunskapsöverföring som gör medarbetarna till experter.

Vi har flera namnkunniga kunder som till exempel IKEA, Rusta, Lindex, City Gross, ICA, Coop, och Mio.

ELVÄRME

Våra radiatorer är energieffektiva, enkla att handha och prisade för sin design. Vi utvecklar, tillverkar och monterar Roundline radiatorerna i vår egen verkstad. Den senaste innovationen är vår Reco-serie med möjlighet till trådlös styrning. 

Vill du veta mer om Tego klicka här.

Projektledare – systemundertak & belysning

Arbetsbeskrivning

Trivs du i en affärsorienterad miljö där högt tempo och snabba förändringar hör till vardagen? Då kan detta vara tjänsten för dig.

Vi söker dig som brinner för teknisk projektledning och kan ta ansvar för ett projekt från planering till avslut. Du kommer att ingå i ett professionellt team på 5 personer och vara placerad i Landskrona.

I ditt arbete driver du projekt enligt tids-, kostnads- och kvalitetsplaner. Du kommer även att ansvara för projektresurser, tidsplaner, projektrapportering och uppföljning. I vardagen ingår även dokumentation, rapportering, koordinering och överlämning och du planerar resurser och lämnar anbud på extraarbeten.

Tjänsten är på heltid.

Erfarenhet

Vi tror att du som söker har några års erfarenhet av en roll som projektledare. Stort tekniskt kunnande och intresse. Det är en fördel om du har erfarenheter från detaljhandeln.

Du har gedigen dator vana och goda kunskaper i AutoCAD. Om du har erfarenhet av arbete i vårt affärssystem Microsoft Dynamics AX ser vi det som ett plus.

Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Andra språkkunskaper ses som meriterande.

Personliga kvalifikationer

Du trivs i en affärsorienterad miljö med högt tempo, snabba förändringar och rak kommunikation. Vilket ställer krav på att du är flexibel, prestigelös och nyfiken. Du har en god samarbetsförmåga, är service minded, positiv och lyhörd.

Som person är du lugn, metodisk och noggrann.  Du har förmågan att arbeta strukturerat med flera spår parallellt, lätt för att ta initiativ och ser problemlösning som en utmaning. 

Du tycker att våra värderingar engagemang, ansvar och öppenhet är viktigt för dig på en arbetsplats. 

Tego som arbetsgivare

Tego ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.
För oss på Tego är det viktigaste att hitta personer med rätt kompetens och rätt personliga egenskaper för varje tjänst. Vi välkomnar alla sökande som uppfyller våra krav oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund.

Sök tjänsten

Vi arbetar med löpande urval och behöver din ansökan med CV samt ett ansökningsbrev snarast möjligt dock senast den 15e augusti 2019.
I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Skicka in ansökan via e-post och ange vilken tjänst det gäller.

Kontakt

Vid frågor eller funderingar kontakta;
Projektansvarig, Jörgen Andersson 0418-45 58 16,                        
VD, Johan Albertsson 0418-45 58 18,