Ledig Tjänst –
Belysningsingenjör

Brinner du för att lysa upp din omgivning? 

Vi har högt satta ambitioner samt mål och söker därför en Belysningsingenjör och ny kollega till vår verksamhet i Landskrona.

Tego

Tego i Landskrona tillverkar och monterar undertak till butiksmiljöer. Med funktionella och flexibla lösningar kan butiken bygga en ljus- och ljudmiljö som förstärker butikens varumärke och ökar försäljningen. Företaget startades 1989 och har idag ca 40 anställda, varav flera är specialister inom teknik, konstruktion och design av undertak. Tego har flera namnkunniga kunder som till exempel IKEA, Rusta, Lindex, City Gross, ICA, Coop och Mio.

Läs mer på www.tego.se

Hos oss på Tego kommer du att få ett omväxlande och fritt arbete inom ett ambitiöst företag. Vi ger dig möjlighet att växa i din professionella roll och utvecklas som människa. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare med en öppen organisation där vi ställer upp för och behandlar varandra med respekt. Rätt person kommer att erbjudas ett spännande arbete i en tempofylld miljö. 

Arbetsbeskrivning

Du kommer att spela en nyckelroll på Tego. Du stödjer samtliga avdelningar, driver egna projekt och som teknisk support i andra. Som en del i Produkt och utvecklingsteamet på Tego kommer du att arbeta med och ha delansvar för hela Tegos sortimentet samt att driva utvecklingen inom undertak- och belysningslösningar mot befintliga samt potentiella kunder globalt. Du ser tillsammans med resten av gruppen till att vi ligger i framkant tekniskt- och värdemässigt gentemot våra samarbetspartners. För att lyckas med detta krävs förståelse för våra samarbetspartners utmaningar och behov.

Din bakgrund

Vi tror att du minst har en examen på gymnasienivå med elinriktning (eller motsvarande). För att passa in hos oss har du även några års arbetslivserfarenhet från att jobba med konstruktion/design eller projektledning inom belysningsutveckling.

Erfarenhet och vana av AutoDesk, Inventor, CAD är ett absolut krav. Du behärskar det svenska och engelska språket i tal och skrift.

Meriterande är erfarenhet från belysningsföretag som riktat sig mot retail-branschen med liknande arbetsuppgifter. Det är även ett plus om du har erfarenhet från vårt affärssystem Microsoft Dynamics AX.

Som person
 tar du egna initiativ, sätter igång aktiviteter och drivs av att leverera höga resultat tillsammans med dina kollegor. Du tycker om att arbeta i projektform och har god teknisk och ekonomisk förståelse. Vidare har du ett stort engagemang för ditt arbete och förmågan att kunna jobba självständigt. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta, med våra kunder, leverantörer och inte minst med dina kollegor.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och profil till den här tjänsten. 

 

Sök tjänsten

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Kollega och du är välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Johan Spjuth på 0733670660 vid frågor. Sista ansökningsdag är den 16 maj, men ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande.