Prisinformation

För tillfället råder en hög efterfrågan på de flesta råmaterial runt om i världen. Fortsatta störningar i leveranskedjorna och obalansen mellan utbud och efterfrågan gör att marknaden fortsätter att vara extremt turbulent. Detta har inneburit stora prisökningar från merparten av våra leverantörer. Allt från 15-135%. Även fraktpriser har ökat markant sen förra året.

Vi jobbar dag för dag, timme för timme och gör allt i vår makt för att, Nr 1 säkra leveranser till våra gemensamma projekt utifrån överenskomna tider och Nr 2 för att försöka stå emot prispressen uppåt. Tittar vi tillbaka senaste fem åren har våra prisändringar varit ytterst blygsamma, näst intill obefintliga. Detta är inte längre hållbart. Det innebär att vi tyvärr med omedelbar verkan kommer behöva justera våra priser på material och löpande se över prissättningen, med justering i princip veckovis tills vi ser en stabilare situation.

Vi vill uppmärksamma er på att dubbelkolla giltighetsdatum på offerter från oss, är offertens datum inte längre giltigt kontakta gärna oss för en uppdatering. Finns det något vi kan hjälpa dig med eller om du har frågor kring din materialförsörjning/prissättning så tveka inte att prata med din sälj-/projektkontakt hos oss.

VILL DU VETA MER?

Om oss, våra produkter eller har du bara en fråga? Kontakta oss!