Ledig Tjänst –
Löneansvarig med redovisningserfarenhet

Är du en fena på lönehantering och tycker att det är kul att kombinera detta med arbetsuppgifter inom redovisning? Ser du fördelen av att jobba i en bred roll som ekonom och känner att du har mer du vill utvecklas vidare inom? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

Verksamhetsbeskrivning

Tego i Landskrona tillverkar och monterar undertak till butiksmiljöer. Med funktionella och flexibla lösningar kan butiken bygga en ljus- och ljudmiljö som förstärker butikens varumärke och ökar försäljningen. Företaget startades 1989 och har idag ca 50 anställda, varav flera är specialister inom teknik, konstruktion och design av undertak. Tego har flera namnkunniga kunder som till exempel IKEA, Rusta, Lindex, City Gross, ICA, Coop och Mio. Läs mer på www.tego.se

Hos oss på Tego kommer du att få ett omväxlande och fritt arbete inom ett ambitiöst företag. Vi ger dig möjlighet att växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare med en öppen organisation där vi ställer upp för och behandlar varandra med respekt.

Löneansvarig med redovisningserfarenhet

Arbetsbeskrivning

I denna roll är löneadministrationen i fokus där du får eget ansvar för all lönehantering avseende såväl tjänstemän som kollektivanställda. Vid sidan av detta sköter du en del av det löpande redovisningsarbetet och är behjälplig vid bokslut. Du rapporterar direkt till Ekonomichef och stöttar denne i olika delar inom ekonomifunktionen. I din roll som löneansvarig blir du en viktig support till organisationen vid allehanda lönefrågor men även ansvar för rapportering till externa parter så som FORA, Collectum etc. Du fungerar även som kontaktperson till leverantörer och inköpsansvariga.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Lönehantering avseende tjänstemän och kollektivanställda, Unionen samt Teknikavtalet
  • Vara uppdaterad på gällande lagar och regler inom lön
  • Löpande redovisning, intrastat, utlandsbetalningar, BG-avstämningar
  • Delaktig i månads- och årsbokslut
  • Support till organisationen i lönefrågor

Du välkomnas in i ett företag med ett glatt gäng och där du erbjuds en bred roll med goda möjligheter till vidareutveckling där du kan växa med ansvaret.

Erfarenhet

Som person är du självständig och tar ansvar för dina arbetsuppgifter fullt ut, men du har också en vilja och nyfikenhet att fortsätta utvecklas inom ekonomi. Vidare har du hög integritet samtidigt som du är kommunikativ och pedagogisk och har lätt för att förklara. Vi ser gärna att du har en KY-utbildning inom lön men har du även utbildning inom redovisning är det ett plus. Har du erfarenhet av lönesystemet Hogia samt Tidomat är detta ett plus och har du dessutom jobbat med IF-Metalls Teknikavtal är det en klar merit. Flytande i svenska i både tal och skrift är ett måste för tjänsten.

Sök tjänsten

Via Invici, klicka här, eller på knappen nedanför.

Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 12 november. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev.

Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Tego med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig alternativt Patrik Lilja, 0709- 810048 alternativt Jeanette Wahrenberg, 0707-765091.