Ledig tjänst – Personal till belysningsservice

Personal till belysningsservice

Verksamhetsbeskrivning

Tego i Landskrona tillverkar och monterar undertak till butiksmiljöer. Med funktionella och flexibla lösningar kan butiken bygga en ljus- och ljudmiljö som förstärker butikens varumärke och ökar försäljningen. Företaget startades 1989 och har idag ca 50 anställda, varav flera är specialister inom teknik, konstruktion, ljusdesign, design av undertak och belysning. Tego har flera namnkunniga kunder som till exempel IKEA, Rusta, Lindex, City Gross, ICA, Coop och Mio. Läs mer på www.tego.se 

Hos oss på Tego kommer du att få ett omväxlande och fritt arbete inom ett ambitiöst företag. Vi ger dig möjlighet att växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare med en öppen organisation där vi ställer upp för och behandlar varandra med respekt. 

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna är främst service, byte och ljussättning/riktning av belysning i butik. Vid behov monterar du även strömskenor och en del övriga Tego produkter hos kund. Du kommer framför allt att arbete ute hos kund. Arbetet kommer att ske både självständigt och i samarbete med säljavdelning och projektledning. Arbetet delas upp på 90% arbete ute i butik och 10% internt på plats på Tego. Arbetet innebär med andra ord mycket resor i framför allt Sverige men även resor utomlands kan förekomma. Tjänsten är heltid.

Erfarenhet

Vi söker en person med gymnasiekompetens, som är händig och har intresse för teknik inom belysning. Du kommer att vara en del av projektavdelning/säljavdelning och rapporterar till ansvarig för projektavdelningen.

Personliga kvalifikationer

För att trivas i rollen som Belysningsservice är du initiativtagande, lyhörd, ansvarstagande, praktiskt lagd och serviceorienterad. Du använder din prestigelöshet för att hitta och skapa den bästa tekniska lösningen och du ser positivt på feedback. Du har ett strukturerat arbetssätt och förmågan att prioritera och planera ditt arbete.

Arbetet i projektform innefattar många olika kontaktytor vilket gör det viktigt med hög social kompetens och god samarbetsförmåga. Du måste även vara trygg i att självständigt driva, styra och leda ditt arbete.

Meriterade:

  • Erfarenhet av arbete inom butiksbelysning
  • Erfarenhet av arbete av montage/elarbete

Start datum:

1 april 2022

Tego som arbetsgivare

Tego ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra. 

För oss på Tego är det viktigaste att hitta personer med rätt kompetens och rätt personliga egenskaper för varje tjänst. Vi välkomnar alla sökande som uppfyller våra krav oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund.

Sök tjänsten

Ansök snarast då urval sker löpande. Skicka din ansökan till , bifoga CV och personligt brev och ange vilken tjänst det gäller. Har du frågor angående tjänsten kontakta Projektgruppsansvarig Jörgen Andersson, .