Ledig tjänst – Produkt och utvecklingskonstruktör

Verksamhetsbeskrivning

Tego i Landskrona tillverkar, monterar undertak och belysning till butiksmiljöer. Med fokus på funktion och flexibilitet kan butiken bygga en ljus- och ljudmiljö som förstärker butikens varumärke samt upplevelsen för konsumenten. Företaget startades 1989 och har idag ca 50 anställda, varav flera är specialister inom teknik, konstruktion och design av innertak. Tego har flera namnkunniga kunder som till exempel IKEA, Rusta, Lindex, City Gross, ICA, Coop och Mio. Läs mer om oss p. Läs mer på www.tego.se 

Hos oss på Tego kommer du att få ett omväxlande och fritt arbete inom ett expansivt och växande företag. Vi ger dig möjlighet att växa i din professionella roll och utvecklas som människa. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare med en öppen organisation där vi ställer upp för och behandlar varandra med respekt. Rätt person kommer att erbjudas ett spännande arbete i en tempofylld miljö.

Brinner du för att lysa upp din omgivning?

Vi driver utvecklingen av det fysiska rummet i strävan efter exceptionella miljöer genom innovativa människor och smarta lösningar.

Arbetsbeskrivning

I rollen som utvecklingskonstruktör kommer du att få ett mycket omväxlande arbete, där du kommer att vara inkopplad i många av våra olika typer av projekt, små som stora. Du kommer att hjälpa kunder interna & externa inom ljusprojektering och rådgivning av och framtagning av butiks, innertaks- och belysnings produkter och koncept. Ingen dag kommer vara den andra lik. Vi kommer ge dig mycket frihet och ansvar.

Dina olika delprojekt kommer du att driva hela vägen från A-Ö. Som utvecklingsingenjör hos oss kommer du att arbeta inom vårt R&D team men även nära vår/kundens/beställarens projektledning. Arbetet innebär också mycket kontakt med övriga avdelningar som rör t.ex. produktutveckling/konstruktion.

Erfarenhet

För att lyckas i den här rollen ser vi att du minst har en examen på högskolenivå med konstruktion/el-inriktning (eller motsvarande). För att passa in hos oss har du även några års arbetslivserfarenhet från att jobba med utvecklingsprojekt, konstruktion/design nära en produktions/verkstadsenhet.

Erfarenhet och vana av AutoDesk Inventor, AutoCAD som projekteringsverktyg är ett absolut krav. Du behärskar det svenska och engelska språket i tal och skrift.

Meriterande är erfarenhet från undertaks/belysnings-branschen med liknande arbetsuppgifter. Det är även ett plus om du har erfarenhet från vårt affärssystem Microsoft Dynamics AX.

Vi söker dig som:

Tar egna initiativ, sätter igång aktiviteter och drivs av att leverera höga resultat tillsammans med dina kollegor. Tycker om att arbeta i projektform och har god teknisk och ekonomisk förståelse. Vidare har du ett stort engagemang för ditt arbete och förmågan att kunna jobba självständigt. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta, med våra kunder, leverantörer och inte minst med dina kollegor.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och profil till den här tjänsten.

Sök tjänsten

Sista ansökningsdag är den sista april, men ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande. Skicka din ansökan till bifoga CV och personligt brev. I ämnesraden skriv produkt och utvecklingskonstruktör. Har du frågor angående tjänsten kontakta Johan Albertsson, .

Varmt välkommen med din ansökan!