Tego-Adidas butiks ingång

Adidas – en arena-inspirerad oas

Adidas har öppnat sin första butik som är arena-inspirerad. Butiken finns i Storbritannien i Westfield London. Det är den största Adidas butiken i Storbritannien och den första som är inspirerad av en arena. Butiken är 103 kvm och är designad av arkitekten Julius Steinert från DarntonB3 Architecture, och är inspererad av professionella idrottsföreningar och öppnade den 20 Mars i år.

ADIDAS

ADIDAS

IN-STORE UPPLEVELSE

Adidas brand marketing director Barry Moore sa: “Denna butik kommer att sätta en ny standard för in-store upplevelse, kreativitet och sport i ett detaljhandelskoncept.

I sitt sortiment kommer butiken att ha Adidas performance, original kollektionerna samt Adidas by Stella McCartney. Det kommer även att finnas en interaktiv zon där kunder kan se fördelarna med de olika produkterna. Resultatet är en intressant och väl exponerad butik fylld med upplevelser.

Adidas butiken kommer att visa upp sin teknologi i sina “Test & Create”-områden i bland annat fotbollszonen och löpzonen. Där kommer kunden uppmuntras att prova på produkten. En Sutu-vägg i fotbollszonen gör det möjligt för kunden att spela interaktiva spel för att prova produktfördelar som noggrannhet och bollhantering. Andra funktioner i butiken innefattar mi-adidas som är designstationer för skor och kläder, där kunden kan skapa sin egen unika design.

RELATERADE PRODUKTER

VILL DU VETA MER?

Om oss, våra produkter eller har du bara en fråga? Kontakta oss!