Butiksbelysning och unik ljusdesign.

Effektiv butiksbelysning och ljusdesign kan göra hela skillnaden mellan en fantastisk upplevelse eller en stor besvikelse. Belysning är ett kraftfullt verktyg, med ljuset kan man skapa en känsla, stämning, dra uppmärksamhet, sätta produkter i centrum, förstärka erbjudanden, leda och styra kunder i en butik och förhöja en shoppingupplevelse.

Vår belysning är energieffektiv och är anpassade för våra undertak, men går självklart att använda även om man inte har ett Tego undertak. Vi utvecklar löpande ny belysning och kan med vår egna produktion och tillverkning möta de flesta av dina önskemål.

Ta mig direkt till Tegos belysningssortiment!

Butiksbelysning

En butik ska belysas medvetet, kunden ska kunna se produkterna, hitta, känna sig välkommen, överraskas, uppleva spänning och variation. Genom en aktiv ljussättning åstadkommer man variation och flexibilitet i butiken, allt efter säsong och tema.

Olika sorters belysning signalerar olika sorters butiker och vilka produkter som säljs. Därför är det viktigt att välja rätt ljus ex. spridningsvinkel, karaktär och färgtemperatur. Variera allmänbelysning med accentbelysning för att effektivt utnyttja skillnaden mellan ljus och mörker, så att produkterna kommer i fokus på ett bättre sätt.

Ljusdesign

”Möblera” med ljus för att framhäva och variera olika rum. Ljussättning med liten variation får ett rum att framstå som platt och tvådimensionellt. En varierad ljussättning i olika nivåer hjälper ljuset att skapa spännande kontraster och hjälper till att skapa inspirerande miljöer. Man kan med fördel också använda ljuset för att avgränsa olika rumsfunktioner ex. en sittplats.

LED

Några av de bra egenskaper LED-belysning har är att den ger bra effekt och ljuskvalitet, har lång driftstid, låg driftskostnad, stor energibesparing och har stor precision på ljuset.

 

Spotlights

Pendlar

Elsystem

Downlights

LED-panel

Allmänljus

Karizma Luce

VILL DU VETA MER?

Om oss, våra produkter eller har du bara en fråga? Kontakta oss!