Ljud & ljudsystem i butik

Ljud och musik fungerar som en förstärkare för kundens shoppingupplevelse i butiken. Med rätt musik kan du säljstyra och skapa stämning. 

Tego erbjuder ljudsystem, högtalare och den installation du behöver för att skapa en ljudmiljö som speglar ditt märke och skapar en trivsam ljudmiljö. Valet av musik och andra ljud visar vem du är, så välj rätt musik för din butik. Arbeta även medvetet med musik och ljud i din kommersiella kalender för din butik, exempelvis använd en sorts musik för vårkollektionen och en annan för att accentuera höstkollektionen.

Det är en beprövat effektivt att tonsätta olika avdelningar i en butik. Valet av musik beror delvis på målgruppen och delvis på avdelningen, exempelvis på en barnavdelning kan man ha lugna vaggvisor eller lite mer fartfyllda lekfulla rytmer.

Det behöver inte alltid vara musik utan kan vara naturljud i till exempel en frilufsbutik.

Varva musiken under dagen. På morgon är man i regel mottaglig för lugn, behaglig musik som hjälper kroppen och hjärnan att starta dagen. Under lunchen kan man med fördel skruva upp tempot för att sedan varva ner igen framåt eftermiddagen och när dagen börjar dra mot sitt slut kan man höja tempot på musiken igen för att markera att det är dags att avsluta sina köp och lämna butiken.

Högtalare

Förstärkare

VILL DU VETA MER?

Om oss, våra produkter eller har du bara en fråga? Kontakta oss!