Kundanpassat

Våra kunder har en vision och vår uppgift är att på bästa sätt förverkliga den visionen. Vi har specialiserat oss på att möta våra kunders individuella behov. Det gör vi genom att skapa lösningar som är anpassade, designade och kostnadseffektiva.

Häpnadsväckande Koppartak

De mediokra miljöerna konkurreras snabbt ut av de som bjuder på personlighet. Taket i foajén på biografen är häpnadsväckande. Här har sträckmetall i kopparfärg placerats omlott för att skapa visuell effekt.

 

Slimmad LED-belsyning

I och med Stadiums nya koncept tog Tego fram, en ny LED-armatur som har en unik design. Den kan fällas in i strömskenorna alldeles dikt till taket.

Guldiga Fjärilsvingar

Detaljerna på det uppdaterade Hansavaruhuset är genomtänkta. Till och med i taket återspeglas Hansas form, utstansad i det annars vita taket. Ur hålen viker sig guldiga fjärilsvingar.

Vägledande LED-paneler

Tydlig vägledning minskar frustrationen hos kunderna när trycket är som högst. Inte minst vid kassorna. En enkel och stilren lösning i linje med butikens grafiska profil.

Svävande Belysningstak

I entrén på möbelvaruhusets kontor finns en lösning som trots sina praktiska egenskaper inte gör avkall på de estetiska. Rislamporna svävar nästan fritt i rummet.

Böljande vågor av tyg

På godisavdelningen på Citygross ackompanjeras de färgglada sötsakerna av ett lekfullt, böljande och vågformat tygtak som ändrar färg.

Mötesrum med öppenhet

Mötesrum med öppenhet

Idag arbetar fler och fler företag med aktivitetsbaserade kontorsmiljöer. Miljöerna utformas efter medarbetarnas behov och oftast saknas fasta kontorsplatser helt.

Gyllene kuber

Gyllene kuber

Kuberna fångar ögat med sitt enkla men häpnadsväckande formspråk och skapar extra effekt genom att de reflekteras i de stora glaspartierna som vetter mot butikerna.

Laserad ask

Laserad ask

Taket ger intryck av att vara i laserad ask, men i själva verket är det ett laminerat paneltak som smyckar området. Att lyfta in naturliga material ligger i tiden och skapar samtidigt en trivsam miljö.

Orientalisk mönsterplåt

Lysande cirklar

Att få kunden att trivas i butiken är en av framgångsfaktor. Ett sätt är att skapa miljöer som överraskar. Omklädningsrummen har fått ett spektakulärt tak som skapar den ombonade känsla som får kunden att trivas.

Färgskiftande hemmakväll

Färgskiftande Plexi

När Hemmakvälls fokus ändrades från hyrfilm till allt som omger en perfekt hemmakväll lanserades ett nytt butikskoncept. Resultatet blev ett tak som inte liknar något annat.

Orientalisk mönsterplåt

Orientalisk mönsterplåt

M.A.T. hade målet att bjuda kunden på en unik matupplevelse och trots att stilen i matbutiken är konsekvent är miljön även präglad av skillnader och kontraster mellan olika rum.

Känslan av ett växthustak
Känslan av ett växthustak

Personligt mönster

Liksom utbudet på Åhléns City Stockholm är taket inspirerande och valt med omsorg. Mönstret är utvecklat av Koncept Stockholm. Tego möjliggjorde visionen och producerade.

VILL DU VETA MER?

Om oss, våra produkter eller har du bara en fråga? Kontakta oss!