Carplus

BRANSCH  Fordon
PLATS  Väla, Ödåkra
INVIGNING  Juni 2018
KONTAKT  Sebastian Pålsson
Bakgrund
Carplus är idag en av Sveriges ledande aktörer inom privatleasing och har varit verksamt sedan 2011. Genom Carplus kan man privat leasa eller finansiera sin bil. 
Om projektet Carplus nya butik inne på Väla Köpcentrum är en plats där man kan visa och sälja bilar i en häftig och skön miljö mitt inne i ett köpcentrum. Målet var att skapa en känsla av en genomarbetat och påkostad miljö.
Det befintliga innertaket gav ett mycket tråkigt helhetsintryck av butiken. Trots renovering av övriga ytskikt och ny inredning drog det gamla innertaket ner känslan. Enligt Carplus löste Tego det hela på ett väldigt tillfredsställande sätt. Det nya innertaket är av vit sträckmetall, känslan det ger är fräscht och luftigt.
” Kontakten, återkopplingen och utförandet var tydligt och snabbt rakt igenom!” – John Bratt

Är du nyfiken på Carplus kan du besöka dem här.

VILL DU VETA MER?

Om oss, våra produkter eller har du bara en fråga? Kontakta oss!