UNDERTAK + BELYSNING

RÄTT SYSTEM GER DIG OÄNDLIGA MÖJLIGHETER

Tego designar, konstruerar, producerar och installerar flexibla undertak med belysning, ljud och olika tillbehör, till namnkunniga kunder över hela världen. Ett undertak med rätt funktioner ger obegränsade möjligheter att skapa inspirerande miljöer som dina kunder kommer att älska.

INSPIRATION

UNDERTAK

En känsla, en miljö, en upplevelse.

Med ett undertak skapar du, en känsla, en miljö, en upplevelse i en annars anspråkslös och steril lokal. Kombinera undertaket med rätt belysning och ljud för att skapa stämning, framhäva olika produkter/ytor och leda kunden. Undertaket är ett fantastiskt verktyg för att förmedla en känsla och skapa en levande yta. Våra undertak är lätta att anpassa och förändra till olika säsongsytor, högtider, kampanjer etc. ”Möblera” om ljuset i undertaket för att ändra ljusbilden och framhäv olika erbjudande eller displayer.

EN BRA AFFÄR

En scen, en färg, en display, en atmosfär, en upplevelse

Vi har studerat er vardag och kurerat det bästa från specialister inom varje kunskapsområde.
Klicka här för att ta nästa steg på resan mot en exceptionell butiksupplevelse!

KUNSKAP

RÄTT VERKTYG – RÄTT KOMPETENS – RÄTT RESULTAT

Tego har lång erfarenhet av retail och våra gedigna kunskaper och goda råd följer alltid med våra projekt och produkter. Våra produkter håller hög standard och våra undertak tillverkas och produceras i Sverige. Med våra undertak, vår belysning och vår kunskap gör vi butiker bättre, vi stärker varumärken, ger nöjda kunder och skapar bättre resultat.

KONTAKT

VILL DU VETA MER? SKICKA OSS ETT MEDDELANDE!