Flexibla undertak – från idé till installation

Tego designar, konstruerar och installerar flexibla undertak med belysning, ljud och olika tillbehör, till namnkunniga kunder över hela världen. Ett undertak med rätt funktioner ger obegränsade möjligheter att skapa inspirerande miljöer som dina kunder kommer att älska. 

Tego undertak

Med ett undertak skapar du, en känsla, en miljö, en upplevelse i en annars anspråkslös och steril lokal. Kombinera undertaket med rätt belysning och ljud för att skapa stämning, framhäva olika produkter/ytor och leda kunden. Undertaket är ett fantastiskt verktyg för att förmedla en känsla och skapa en levande yta. Våra undertak är lätta att anpassa och förändra till olika säsongsytor, högtider, kampanjer etc. ”Möblera” om ljuset i undertaket för att ändra ljusbilden och framhäv olika erbjudande eller displayer.

För fastighetsägare är ett undertak praktiskt när man har olika hyresgäster med olika behov. Eftersom belysning och tillbehör är utbytbart i undertaket är det lätt att förnya och förändra i lokalen efter behov och önskemål.

Med hjälp av en helhetslösning från Tego kan du över tid hålla lägre omkostnader och där med också lägre priser för konsumenten, och lägga mer tid på mötet med kunden.

Tego har lång erfarenhet av retail och våra gedigna kunskaper och goda råd följer alltid med våra projekt och produkter. Våra produkter håller hög standard och våra undertak tillverkas och produceras i Sverige. Med våra undertak, vår belysning och vår kunskap gör vi butiker bättre, vi stärker varumärken, ger nöjda kunder och skapar bättre resultat.

Behöver du inspiration eller är du bara nyfiken på vad vi gör? Ta en titt på våra kundcase eller i våra look books. När du är redo för ett nytt undertak eller belysning ta kontakt med oss, så hjälper vi dig med en skräddarsydd lösning och design för att skapa en unik miljö och upplevelse.

Senaste nytt

VILL DU VETA MER?

Om oss, våra produkter eller har du bara en fråga? Kontakta oss!