Tego jobbar mot hållbarhet och för miljön

Tre av våra undertakssytem, Systemtak, Flexiline och Lightline har blivit bedömda hos Byggvarubedömningen, med bedömningen ”Rekommenderas”. Produkterna bedöms primärt efter två aspekter, kemiskt innehåll och livcykelaspekter.

Den kemiska innehålls bedömningen utgår ifrån 29 milö- och hälsoskadliga egenskaper och livcykelaspekt bedömningen är hur produkten påverker miljön under sin livscykel. Där de tittar på utvalda aspekter under produktion-, användning- och rivningsfaserma. Mer information om bedömningen finns på Byggvarubedömningens webtjänst. 

Tego Systemtak, Tego Flexiline och Tego Lightline har fått bedömningen ”Rekommenderas”.

LIGHTLINE
Är ett öppet undertak men ger en känsla av att det är tätt. Sprinklersystem kan placeras ovanför undertaket.

FLEXILINE
Används främst i stormarknader och gör det lätt att placera belysning, kommunikation och varuexponering.

SYSTEMTAK
Utvecklat speciellt för butiker och erbjuder obegränsade möjligheter att anpassa och förändra en lokal.

KONTAKT

VILL DU VETA MER? SKICKA OSS ETT MEDDELANDE!