BRANDING

Gör medvetna val

Stöd ditt erbjudande med rätt arkitektur. Utformningen av rummet ska samspela med layout, butiksinredning, kommunikation, presentation och tilltänkt målgrupp. Det handlar om trovärdighet, du behöver den till 100%. Din butik är en viktig del av ditt varumärke. Vad vill du förmedla? Förstärk känslan med vårt paneltak.

COLORS

Profilera med rätt färgval

Vårt paneltak finns i en rad standardfärger och kan beläggas i valfri RAL-färg. Utöver dessa uni-färger finns det flera speciella metallicfärger och kromfinish möjliga genom foliering. Det kompletta programmet av paneler, bärprofiler, och kantlock kan ytbehandlas i en färg för ett enhetligt utseende.

VISUAL BREAK

Behåll fokus på rätt saker

Paneltaket är ett effektivt verktyg för att dölja ”fula” installationer ovan. Som ’visual break’ gör det dina kunder mer fokuserade på dina produkter, tjänster och hjälper till att skapa rum som man vill vara i.

TAILORED

Standardisera för att kunna specialisera

Vi definierar framgång genom vår förmåga att möta unika utmaningar, och önskemål. Definiera nya produkter och system och hitta sätt att göra mer med mindre. Från förkonstruerade standarder till innovativa skräddarsydda system. Tego hjälper dig att skapa flexibla, hållbara och framtidssäkrade taklösningar.

Tego- plantagen Malmö

REDUCE, REUSE, RECYCLE

Paneltak och rätt kunskap ger dig möjlighet att få ut mer med mindre

Vi på Tego är medvetna om dagens akuta klimatproblem samt vår egen roll i detta. Vi är oroade för nästkommande generationer och jobbar därför utifrån miljöns tre ’R’. Reduce, Reuse, Recycle. Ny teknologi, våra paneltak och rätt kunskap ger dig möjlighet att få ut mer med mindre. Byt ut traditionella belysning mot LED, placera armaturer bara där behov finns, styr ljusnivån efter aktivitet och när behovet ändras, riv inte allt. Byt ut och ersätt delar.

Material
Galvaniserad plåt
Återvunnet material
25%
Yta/Finish
Standard kulör Vit NCS 0500. Glanstal 30-40. Annan kulör efter förfrågan.
Rengöring
Lättskött yta. Dammtorkas eller rengöres med lätt fuktad trasa och mild tvållösning.
Installation
Anslutet mot vägg, Frihängande
Mått, CC
Bärprofil
Längd 1500-3000mm
Höjd 25mm Bred 32mm
CC, Panel 150mm

Panel
Längd 1500-3000mm
Höjd 35mm
Bred 40mm

Andra mått efter förfrågan.

Brandklass
Klass A1. Materialet är inte brännbart.
Potentialutjämnat
Nej
Seismic
Nej
Systemets grundvikt
4.9 kg/m2
Systemets öppenhet exkl tillbehör
73%