Dollarstore

DollarStore är Sveriges snabbast växande lågpriskedja. Butikerna erbjuder husgeråd, städartiklar och heminredning. Målet för DollarStore är att vara Sveriges billigaste, roligaste och mest överraskande butik.

DOLLARSTORE

DOLLARSTORE

GÖR KUNDENS VAL ENKLARE

De flesta av kundens köpbeslut tas på plats i butiken. Utmaningen är att vägleda kunderna och exponera produkter så att köpbeteende och drivkrafter inte lämnas åt slumpen. DollarStores höga expansionstakt ställer höga krav på leverantören av taklösning och belysning både vad gäller kunskap, leveranstid och produkternas kvalité.

Tego står bakom koncept, konstruktion, produktion, projektledning och montage av DollarStores taklösning och belysning. DollarStore har ett systemtak från Tego, en taklösning som skapar en bra helhetsupplevelse och som ger möjlighet att förändra butiken i takt med kampanjer, nyheter och rea.

DollarStore la stor vikt vid rätt belysning – flyttbar belysning är ett enkelt verktyg för att förändra kundens köpupplevelse. Med accentbelysningen styrs kunden till de erbjudanden och produkter som handlaren vill. Konsumenternas val blir enklare och köpupplevelsen bättre.

En jämn allmänbelysning skapar ett balanserat helhetsintryck som får kunden att känna sig bekväm och i förlängningen mottaglig för köpsignaler. DollarStore använder LED både för allmän- och accentbelysning. LED-tekniken har många fördelar. Till exempel har den stor precision vilket skapar tydliga kontraster för accentbelysningen. LED minskar även miljöbelastningen och sänker underhållskostnaderna.

RELATERADE PRODUKTER

KONTAKT

VILL DU VETA MER? SKICKA OSS ETT MEDDELANDE!