Glitter

Glitter är en modesmyckesaffär som 2017 firar 40 år i branschen. Butikskedjan startades av en lokal tobakshandlare i Söderköpinge med småskalig import av smycken. Idag ägs kedjans cirka 250 butiker av den svenska koncernen Bergendahl & Son AB. Glitters butiker är relativt små till storleken, ungefär 70m2, men i butikerna samsas alla accessoarer du kan tänka dig om platsen. Tego samarbetar med Glitter som i nuläget expanderar med mellan 5-8 butiker per år. 

GLITTER

GLITTER

DEN SJÄLVKLARA DESTINATIONEN FÖR BIJOUTERIER

Glitter är en modesmyckesaffär som 2017 firade 40 år i branschen. Butikskedjan startades av en lokal tobakshandlare i Söderköpinge med småskalig import av smycken. Idag ägs kedjans cirka 250 butiker av den svenska koncernen Bergendahl & Son AB.  

Glitters butiker är relativt små till storleken, ungefär 70m2, men i butikerna samsas alla accessoarer du kan tänka dig om platsen. Tego samarbetar med Glitter som i nuläget expanderar med mellan 5-8 butiker per år.

Tegos fyllnadsmaterial sträckmetall fungerar som den enkla och rena bas som Glitters produkter kräver. Sträckmetallen är placerad i Tegos Lightline tak ett tak som kombinerar tilltalande utseende med bra funktion. I Lightline taket göms en strömskena som kan bära såväl ljus som ljud. För Glitter föll valet av belysning på Tego spotlight Balance LED.

Lightline med sträckmetall ger känslan av ett tätt tak, men har en öppenhet som gör att till och med sprinkling kan placeras ovanför taket.

Glitter har lyckats att skapa en trivsam och lugn miljö som är tilltalande trots det stora utbudet av produkter. Butiken är liten men känns trots detta inte rörig.  Knepet är att utgå ifrån en stilren bas. Det ger utrymme åt utbytbara produkter och miljön kan samtidigt enkelt anpassas efter kampanj eller säsong. Den ljusa basen ger personalen möjlighet att enkelt förändra, dekorera och färgbestämma med produkterna i centrum.

 

RELATERADE PRODUKTER

KONTAKT

VILL DU VETA MER? SKICKA OSS ETT MEDDELANDE!