Gyllene kuber

Hösten 2016 började förvandlingen av det anrika shoppingcentrumet i Hansa. Målet med ombyggnationen är att återta positionen som Malmös främsta mötesplats för mode, mat och dryck.

Först ut i förvandlingen är gallerian och här syns Tegos belysning i allmänytorna mellan de stora varumärkenas butiker. Belysningen består av svarta, matta kuber som skimrar av guld på insidan.

Kuberna fångar ögat med sitt enkla men häpnadsväckande formspråk och är placerade ensamma eller i grupper. Kuberna skapar extra effekt genom att de reflekteras i de stora glaspartierna som vetter mot butikerna.

Kuberna är matt svarta med en gyllene insida och har placerats i grupper av olika antal. 

De guldfärgade detaljerna är återkommande i tak, på väggar och till och med på rulltrappor vilket skapar enhetlighet åt ytorna. 

Reflektionerna av kubernas ljus i de stora glaspartierna skapar ännu ett synintryck för besökaren.

Allmänytorna saknar innertak i klassisk mening. Kabelstegar, ventilation och taket har istället målats svart. Detta fungerar som en svart duk för de gyllene kuberna som dominerar intrycket.

 

Vill du veta mer?

Kontakta vår CEO/Sales Manager, Johan Albertsson så berättar han gärna mer.