Hemköp Insjön

På Hemköp finner du god och bra mat och hållbarhetsarbetet finns med i alla steg på varans väg fram till butikshyllan. Hemköp är en dagligvarukedja inom Axfood-koncernen. Hemköp i Insjön finns på Hjultorgets köpcentrum som även inrymmer andra butiker, restauranger och serviceinrättningar. Under vintern gick den knappt 1500 m2 stora butiken genom en märkbar förändring. Ett byte i öppen butik av såväl belysning som tak har gett ett nytt, fräscht intryck. Målet med ombyggnationen av Hemköp var att skapa en ny, fräsch känsla med en fungerande ljusbild som satte produkterna i centrum.

HEMKÖP INSJÖN

HEMKÖP INSJÖN

IGENKÄNNING OCH ÖVERRASKNING

Att uppdatera en butik som har en etablerad plats i kundernas vardag kräver begrundan. Kunden ska känna igen sig men samtidigt överraskas positivt av förändringen. För några år sedan var rastertaket ett vanligt val hos många av våra kunder, men efterfrågan har avtagit. När vi ser resultatet hos Hemköp kan man undra varför. Här ser vi ett bra exempel på hur systemtaket fungerar som en luftig, flexibel och funktionell bas. och hur de stilrena rutorna i fyllnadsmaterialet ger ett rent, mer ombnat uttryck. Intrycket i Hemköp är väldigt rent och enkelt. Golvet och taket påminner om varandra i färg och skapar tillsammans en bra bas åt varorna.

På Hemköp består belysningen dels av Tego Armatur TA6 LED som är anpassad till Tego Systemundertak 160-40 och som hakas mellan två kanaler. Detta kompletteras av den riktbara och infällda LED-downlighten Tego Downlight SENSE LED tillverkad i formgjuten aluminium.

Att båda belysningarna är LED ger fördelar framförallt ur miljöperspektiv med sin långa livslängd och låga energiförbrukning.

RELATERADE PRODUKTER

KONTAKT

VILL DU VETA MER? SKICKA OSS ETT MEDDELANDE!