Hemmakväll

Hemmakväll har under flera år varit en av Sveriges ledande kedjor för uthyrningsfilm, snacks och godis och har idag cirka hundra butiker i cirka 70 städer över hela landet. Hemmakväll är Sveriges stoltaste leverantör av hemmakvällar.

HEMMAKVÄLL

HEMMAKVÄLL

UNIKT UTTRYCK

I takt med att efterfrågan av uthyrningsfilmen minskar förändras Hemmakvälls marknad. För att möta förändringen lanserade kedjan 2016 ett nytt koncept. Fokus ligger nu på det som omger den perfekta hemmakvällen – godsaker och tillbehör, men ingen film. Det nya butikskonceptet har målet att göra förändringen tydlig, bjuda besökaren på en upplevelse utöver det vanliga och som tydligt sätter varorna i centrum samt ligger i linje med varumärket. För att skapa ett starkt varumärke och stå ut i konkurrensen om kunderna behöver butiksinnehavarna skapa dynamiska och föränderliga butiksupplevelser. Att förändra ett koncept kräver medvetenhet av butiksinnehavaren. Den kräsne kunden vill att allt ska stämma överens oavsett om det gäller budskap, hemsida eller fysisk butik.

Hemmakvälls nya koncept lanserades i och med öppningen av flaggskeppsbutiken på Väla Centrum i Helsingborg. Butiken är ljus och inbjudande och en av de mest spektakulära inredningsdetaljerna i butiken är taket. Du behöver inte ens lyfta blicken för att lägga märke till det uppseendeväckande, ljussatta, frostade taket som skiftar färg beroende på vilken stämning personalen vill förmedla. Taket är specialdesignat och har skapats i tät dialog mellan Tego och Hemmakväll. Ett unikt grepp som får affären att synas!

Utöver det färgade taket levererade Tego även accentbelysningen till Hemmakväll. Accentbelysningen sätter godsakerna i centrum och lockar kunden till aktuella erbjudande. Det belysta taket skapar en unik ljusmiljö, ger rummet variation och är en central ingrediens för helhetsupplevelsen av butiken. Tego gör Hemmakväll bättre!

RELATERADE PRODUKTER

KONTAKT

VILL DU VETA MER? SKICKA OSS ETT MEDDELANDE!