Ica Kvantum Klippan

Ica Kvantum i Klippan ligger i en fastighet från 1973, detta kräver stor flexibilitet och bra lösningar för att skapa en modern och trivsam butiksmiljö. Under de senaste åren har butiken genomgått stora förändringar i syfte att skapa en mer hållbar och energieffektiv butik och samtidigt skapa en trevlig, modern och trivsam butiksmiljö för både anställda och kunder.

ICA KVANTUM KLIPPAN BILDER

ICA KVANTUM KLIPPAN BILDER

EN LJUSARE OCH ÖPPNARE UPPLEVELSE

En utmaning var att genomföra bytet av innertak och belysning samtidigt som butiken var öppen. Detta ställde stora krav på alla involverade, men tillsammans med kunden lade Tego upp en bra plan för genomförande och alla gjorde sitt yttersta för ett bra resultat.

Målet var att utifrån förutsättningarna skapa en ljusare och mer öppen upplevelse i butiken samtidigt som produkterna skulle lyftas fram på ett bättre sätt. Lösningen blev ett nytt undertak med belysning. För att göra butiken mindre steril användes Tego armaturen Mood som är en LED armatur som skapar ett mer levande allmänljus. Utöver Tego Mood användes Tego downlight Satisfy och Tego downlight Enjoy som är riktningsbar. Allt sattes upp i ett 600×600 vitt akustiktak.

Butiken erbjuder idag ett ljusare och fräschare intryck som uppskattas av både kunder och medarbetare. Den flexibla belysningen är lätt att anpassa och justera efter butikslayouten.

Vårt samarbetet med Tego har fungerat mycket bra. Förutsättningarna ställde stora krav och tillsammans hanterade vi projektet på bästa sätt.”

– ICA Kvantum Klippan

RELATERADE PRODUKTER

KONTAKT

VILL DU VETA MER? SKICKA OSS ETT MEDDELANDE!