Ica Maxi

På ICA Maxi Stormarknad i Kristianstad finner kunderna ett fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Butiken erbjuder ett brett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Ica Maxi i Kristianstad är den näst största butiken med konceptet i Skåne. Butiken har en lojal kundgrupp som dels består av kunder som gör få men stora inköp dels av kunder som gör små inköp ofta.

ICA MAXI

ICA MAXI

ANPASSAT TILL OLIKA KÖPBETEENDEN

Ica Maxi erbjuder kunderna ett stormarknadssortiment men behöver även ta hänsyn till kunderna som handlar lite och ofta. Kunderna som storhandlar har gott om tid och ett flexibelt kundvarv. Kunderna som vet vad de söker vill göra snabba stopp – hitta enkelt och sedan avsluta sina inköp.

Ica Maxi särskiljer sig från andra liknande butiker genom sin butikslayout. När den skapades fick kundgruppen som småhandlar stor betydelse. Kundvarvet är enkelt och lämnar beslutet om avstickare till besökarna.

Om du lyfter blicken så möts du av ett vitlackerat Tego Systemtak. Systemtaket är speciellt utvecklat för butiker och ger obegränsade möjligheter för placering av belysning, kommunikation, varuvisning och kundvägledning. Alla verktyg som får kunden att trivas och handla i din butik. Systemtaket blir även ett verktyg för butikspersonalen för att enkelt förändra butiken. Upphängningsskenor och belysning kan enkelt flyttas när butiken förändras.

Ett av målen med ombyggnationen var att skapa en bättre ljusbild för kunderna, varorna och inte minst för personalen. För Ica var det även viktigt med flexibel belysningen som enkelt kan flyttas i takt med butikens förändringar. Tegos lösning på kundens önskemål var att leverera armaturen TA6 Led som hakas mellan två kanaler i Tegos Systemtak. Butiken i Kristianstad är stor, närmare 4500 kvadratmeter och detta speglas såklart i antalet armaturer (770 st!) som kompletterade med snabbkopplingssystem bidrar till att de lätt kan placeras om.

Förändringarna har lett till att Ica Maxi i Kristianstad har blivit en ljus butik som är modern och inte minst enkel för kunden att hitta i och personalen att förändra.

RELATERADE PRODUKTER

KONTAKT

VILL DU VETA MER? SKICKA OSS ETT MEDDELANDE!