IKEA Kuwait

BRANSCH 
Möbler,  heminredning

PLATS 
Kuwait

INVIGNING
2020

OM   

IKEA Planning Studio har öppnat i shoppingcentret 360 Kuwait. Butiken är skräddarsydd för människorna i Kuwait, med ett nytt koncept för att överraska, locka och inspirera kunden med oförglömliga upplevelser. Idén är att ge inspiration med ett nytt sätt att se och uppleva IKEAs sortiment som är kopplat till hur vi lever våra liv i hemmet. IKEA introducerar även IKEA Design-lounge, där de hjälper kunderna förverkliga sina inredningsdrömmar, tillsammans utformar de designlösningar för individuella rum samt hela hem om så önskas.

Ett funktionstak fungerar oftast som bäst när slutanvändarna - kunderna - knappt tänker på dess närvaro. Belysning eller annat som stör märks direkt.
Ovanliga och häpnadsväckande varuexponeringar underlättas av flexibla belysning- och taklösningar. Ju mer kreativt desto bättre!

VAD TEGO LEVERERADE

IKEA ville he en ny “look” med sitt nya koncept och valde att ha ett svart undertak. Tego levererade ett svart, öppet systemtak med olika tillbehör.

Det är viktigt att använda belysning med bra ljusegenskaper och färgåtergivning - återger man grönska fel, till exempel, så kan grönsaker eller växter se oaptitliga eller märkliga ut.
Växtriket varierar efter säsong - tänk på att ha flexibla butikslösningar i din affär för när förändringar kommer runt kröken.

För effektbelysning levererades Spotlighten Balance i svart med en hake, vilket gör spotlighten lätt att flytta runt. Den hakas fast på kanten av kanalen där man vill ha den. Till allmänljuset valdes KanalLED i svart för att matcha undertaket och de placerades ut strategiskt i butiken.

Ovanligt tydlig butikslayout - en fräsch look!

VILL DU VETA MER?

Om oss, våra produkter eller har du bara en fråga? Kontakta oss!