Lakritsroten

Butikskedjan Lakritsroten går mot strömmen och satsar stort trots den rådande lågkonjunkturen och det ökande fenomenet butiksdöd. I början av året öppnade de upp sin mest ambitiösa satsning hittills – flaggskeppsbutiken på Arlanda Terminal 5. Den nya butiken är som en lakritsälskares dröm, och bjuder på en modern butiksupplevelse med fullt fokus på kvalitet, hantverk och enastående service från deras välutbildade lakritsexperter.

Resenärerna kommer att upptäcka Sveriges bredaste sortiment av lakrits i butiken, med över 600 olika produkter från mer än 70 olika varumärken. Det är verkligen ett lakritsparadis mitt i flygterminalens puls.

LAKRITSROTEN

LAKRITSROTEN

Utmaningar

Förväntningarna på den nya butiken var höga, och de önskade ett snyggt tak med en stilren design. Taket, Tego Linear levererade och överträffade förväntningarna, med bra ljusinsläpp.

Byggnationen av butiken på flygplatsen var dock inte utan sina utmaningar. Att uppfylla säkerhetskraven för en flygplatsmiljö var en extra utmaning, och byggnationen på en plats där människor konstant rör sig krävde extra planering och noggrannhet. Trots detta är man extra nöjd med både kvaliteten på resultatet och den effektiva projektledningen från Tego.

Lakritsroten har verkligen skapat något unikt och spännande mitt i flygplatsens livliga atmosfär.

RELATERADE PRODUKTER

KONTAKT

VILL DU VETA MER? SKICKA OSS ETT MEDDELANDE!