LEDLINE LOUVRE

UGR-mästaren

Ett avbländningsraster begränsar insynen i armaturen och möjliggör god visuell komfort även vid en spridningsvinkel på 70°. Med bländskyddsraster i vitt eller svart kan armaturen anpassas till takets material och färg.

LEDLINE LOUVRE

Beprövad look, ny teknik

Louvre är den självklara ersättaren till TA2 LED. I jakten på ”the next big thing” och effektivitet så glömde vi någonstans bort kärnan, vi människor.

Vi tar med Louvre ett aktivt halvsteg tillbaka och sen två steg framåt då vi återintroducerar lamellen / rastret i kombination med optisk lins för att uppnå god avbländning och hög visuell komfort.

LEDLINE LOUVRE

3 i 1

Louvre är framtagen med målet att kunna förbättra ljusmiljön för många och i många ytor. Passar lika bra över en kassa som i kontorsmiljö. Designad för integration i Systemtak, strömskena och som pendlad.

Tego- plantagen Malmö

Lumen

2000 – 6800 lm

Effekt, W

16 – 52 W

Spridningsvinklar

55, 70 gr

UGR

55gr UGR<16
70gr UGR<19

Kelvin

3000 / 4000 K

CRI

80, 90

Styrning

Dali

Installation

Tego Systemtak / vajer / strömskena

Anslutning

Wieland / EU / UA

Material

Galvaniserad plåt

Kulör

Armatur, Vit, men går att får i valfri kulör.
Linsraster, Vit / Svart

IP kass

IP20

Skyddsklass

1

Antal / Säkring

Beroende på spec.

Livslängd

Ljusflöde 50 000h L90
Driver 100 000h / 10%

EPREL Energiklass

innehåller en ljuskälla med klass D

Underhåll/Rengöring

Rengör med ljummet vatten. Torka med lätt fuktad allrengöringsduk. Vid rengöring av armaturstommar skall spänningen alltid kopplas från. Elektriska komponenter eller kablage får inte utsättas för rengöringsmedel eller vatten.

Skadad eller trasig armatur

Ljuskällan och/eller anslutningskabeln i denna armatur ska endast ersättas av tillverkaren, tillverkarens serviceagent eller en motsvarande kvalificerad person. Anslut inte armatur med synliga skador.