Leksands Knäckebröd Bageributik

Leksands Knäckebröd är en svensk klassiker sen 1817. Den nya bageributiken öppnade i slutet av oktober 2021, den är tre gånger så stor som den tidigare. Knäckebröden bakas fortfarande efter samma hemliga familjerecept i Häradsbygden. I butiken kan ni hitta allt ifrån dryck, pålägg, godsaker samt husgeråd och souvenirer.

LEKSANDS KNÄCKEBRÖD BAGERIBUTIK

LEKSANDS KNÄCKEBRÖD FACTORY SHOP

ETT BRA SAMARBETE

Till den nya bageributiken i Häradsbygden ville Leksands Knäckebröd ha ett välfungerande systemundertak. Det var viktigt att de fick leveransen och montaget gjort på kort tid då byggtiden i detta projekt var pressad på grund av efterföljande projekt.

Tego har haft en tät och snabb dialog med Leksands Knäckebröd från planeringsstart till avslut. Ett bra samarbete mellan Tomas Backman, som är el och fastighetschef och ansvarig för belysningsprojektering i samråd med Tego ledde till ett lyckat resultat. Leksands Knäckebröd fick tidigt en planerings checklista för projektet från leverans till installation. Detta bidrog till enkelhet och smidighet för montörerna när de kom på plats.

Vi är jättenöjda med samarbetet och resultatet. Systemtaket och belysningen smälter in, kompletterar och lyfter den övriga belysningen i butiken. Extra nöjda med att tidsplanen hölls, att kvaliteten på armaturerna är så hög och att de har 5-års garanti.

– Tomas Backman & Monica Engström, Leksands Knäckebröd

RELATERADE PRODUKTER

KONTAKT

VILL DU VETA MER? SKICKA OSS ETT MEDDELANDE!