Mamas & Papas

Kunderna på Mamas och Papas är föräldrar som söker innovativa och stilfulla babyprodukter. Kedjan säljer barnvagnar, babykläder, möbler och tillbehör, barnkläder och mammakläder i 37 butiker och hos över 100 särskilt utvalda återförsäljare i Storbritannien.

MAMAS & PAPAS

MAMAS & PAPAS

MYSIG BARNKAMMARE

Mamas & Papas öppnade våren 2016 sin flaggskeppsbutik i Westfield shoppingcenter, White City London.  Till denna utvecklade Tego en unik taklösning för avdelningen Baby Home tillsammans med Retail Designers från Dalziel & Pow.

För att skapa en atmosfär i en butik krävs medveten eftertanke och ett tydligt mål. Vilken känsla ska förmedlas? Vilken funktion behöver taket fylla?

Målet var att avdelningen Baby Home skulle upplevas som ombonad och mysig. Kunden ska få känslan av att befinna sig i den perfekta barnkammaren. Taket skulle även ge möjlighet att enkelt förändra butiken och vara ett verktyg för att enkelt ändra och skapa olika sorters barnrumsmiljöer.

För att möta kundens krav kund användes en anpassad ram i kombination med två av Tegos systemtak. Innertaket sänktes och lackades matt för att stärka det ombonade intrycket och skapa kontrast mot butikens övriga tak. Taket fungerar effektivt för skyltning och varuvisning eftersom plåtkasetterna som taket är fyllt med har slitsar som kan bära både kommunikation, skyltar och varor. I taksystemet finns en infälld strömskena i två riktningar så att  belysningen kan flyttas i takt med att personalen skyltar om.

RELATERADE PRODUKTER

KONTAKT

VILL DU VETA MER? SKICKA OSS ETT MEDDELANDE!