Mena Mano – Hede Fashion Outlet

Hede Fashion Outlet brinner för att utforma unika gästupplevelser som överraskar, gläder och tillfredsställer vistelsen för kunderna. Genom kreativitet och en fantasifull gestaltning skapar de miljöer som väcker känslor och sätter scenen för oförglömliga möten.

MENA MANO

MENA MANO

EN UNIK LÖSNING

Tego skapade en unik lösning för restaurangen Mena Manos undertak i Hede Fashion Outlet. Det här projektet hade en extremt kort tidsplan från idé till färdig installation. Från det att kunden tagit kontakt med oss tog det cirka 3–4 veckor tills det var installerat och klart. Under de veckorna tog vi fram konstruktions ritningar, producerade prototyp som kunden fick se och installerade undertaket, allt utan att kompromissa med design, kvalité och känsla.

Undertaket är i svart metall med ett geometriskt mönster. Det förhöjer känslan och helheten i lokalen, och knyter ihop detaljerna i restaurangen och stärker den röda tråden i dess gestaltning. Det har även gett restaurangen ett stort lyft och skapat en tillfredställande miljö.

Kunden tyckte det var roligt att vi på Tego var minst lika nyfikna på att testa nya lösningar för att komma fram till den bästa lösningen för projektet. Resultatet blev över förväntan och det är många kunder som kommenterar Mena Manos undertak.

”Kontakten med Tego var mycket positiv, vi fick svar på alla frågor vi hade. Tego körde även ut materialprover och beskrev dem för oss. Resultatet blev över förväntan.”

– Shilan Rasha, Via Outlets

RELATERADE PRODUKTER

KONTAKT

VILL DU VETA MER? SKICKA OSS ETT MEDDELANDE!