Mötesplats

Idag arbetar fler och fler företag med aktivitetsbaserade kontorsmiljöer. Miljöerna utformas efter medarbetarnas behov och oftast saknas fasta kontorsplatser helt. Mötesrum som bjuder både avskildhet och öppenhet var önskemålet då den svenska möbelkedjan inredde sin nya mötesplats som bland annat fungerar som hemvist till tusen anställda.

MÖTESPLATS

MÖTESPLATS

MÖTESRUM MED ÖPPENHET

Lösningen blev det som i folkmun kallas fågelholkar. En yta för sammankomster som avgränsas med sträckmetall och som i sitt formspråk är vitt, tidlöst och stilrent.

Kuberna variereras beroende på ytan de finns i. De jälvständiga modulerna har kompletterats med ett lutande eller öppet tak. För att skapa avskildhet alternativt öppenhet används plywoodskivor alternativt sträckmetall. Resultatet ger två helt olika effekter. Här har man arbetat med både sträckmetall och plywood i samma vägg. 

De här modulerna finns mitt i ett kontorslandskap i grupper om fyra. Inredningen i de är mobil och kan enkelt förändras om omständigheterna förändras.  Tego har även levererat väggar som avgränsar områden i det öppna kontorslandskapet.  Sträckmetallen är estetiskt tilltalande och med sina stora maskor skapar den en öppenhet. 

RELATERADE PRODUKTER

KONTAKT

VILL DU VETA MER? SKICKA OSS ETT MEDDELANDE!