Optimera – Personligt, Tryggt, Enkelt

Optimera Svenska AB är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder och har idag 61 byggvaruhus i Sverige och säte i Malmö. Optimera har cirka 1000 anställda och omsätter drygt 4 miljarder SEK.

OPTIMERA BILDER

OPTIMERA

RESAN OCH MÅLET

Vi vet hur viktigt det är att kunna hålla dörrarna öppna. Efter +30 år av projektgenomförande i öppna butiker har vi byggt erfarenheten för att kunna arbeta sömlöst tillsammans med våra kunder och på så sätt minimera påverkan för våra kunders kunder på resan mot bättre butiksmiljöer.

Funktionsundertak kombinerades med aluminiumraster, infällda downlights, och på så sätt lyckades man både uppnå en ljus och fräsch miljö med en levande ljusbild.

”Kontakten med Tego har fungerat jättebra. Butiken var öppen medans taket/belysningen sattes upp vilket har fungerat utmärkt då Tego har sammarbetat, anpassat och jobbat runt så det var möjligt för oss att hålla öppet samtidig. Så klart även mycket nöjda med resultatet, blev en ljusare och fräschare butik.  ”

– Linda Dahlqvist, Butiksledare Optimera Malmö

Resultatet blev toppen, montörerna gjorde ett fantastiskt arbete. Allt fungerade från början till slut inkl, de besök som gjordes som tex. goodwillbesök och hjälp med att ställa in belysningen i Tegotaket.

– Gert Svensson, A-Inredning & Bygg AB

RELATERADE PRODUKTER