PDL Center

På PDL Center i Helsingborg kan alla Padel entusiaster kombinera jobb med en match Padel. Här finns sex dubbelbanor och två stycken singelbanor inomhus. I anslutning till Padelbanorna finns det ett loungeområde och kontors/konferenslokaler. Belysningen har en stor betydelse när man bygger en Padelbana. Det är viktigt att belysningen är jämn och inte bländar spelarna.

PDL CENTER

PDL CENTER

BELYSNING FÖR BÄSTA SPELUPPLEVELSE

Belysningen på en Padelbana är väldigt viktig, bra jämn belysning med minimal bländning kan göra att spelarna presterar bättre. Tego gjorde tester på plats i PDL Centers lokaler och gjorde en ljusplanering för att säkerställa att ljuset på banorna skulle bli det bästa.

Inne i Padelhallen sattes Flexiline med Warehouse Pro armaturer. De hängdes utanför banorna och vinklades inåt för att få den bästa ljusbilden med minsta bländning för spelarna. Linserna i Warehouse Pro är special anpassade för användning i Padelhallen, de tål hårdare stötar får exempel bollar. Armaturerna är också utrustade med Dali för att kunna styras individuellt. Det innebär att banor som inte används kan ljuset vara dämpat och samtidigt på de banor som används kan ljuset vara full styrka.

I anslutning till Padelhallen finns det kontor/konferens lokaler för att kunna kombinera jobb med Padel. För att höja nivån i dessa lokaler sattes det LED-plattor och belysning från Karizma vilket ger det ett lyxigt och modernt känsla.

”Vi är väldigt nöjda med resultatet!”

– PDL Center, Helsingborg

RELATERADE PRODUKTER

KONTAKT

VILL DU VETA MER? SKICKA OSS ETT MEDDELANDE!