Showroom by Riddermark Bil 

Att visa och sälja extraordinära premiumbilar ställer stora krav på atmosfär och miljö i lokalen. Man vill tillåta så mycket naturligt ljus som möjligt för att visa bil, interiör och lack på det mest naturliga och bästa sätt. En bil har både mörka och mycket ljusa partier, utrymmen och ytor som kan vara svårt att ge rättvisa inomhus. Därför kräver dessa lokaler ofta mycket glasade ytor, ljus layout, rymd och en bra homogen belysning. 

SHOWROOM BY RIDDERMARK BIL BILDER

SHOWROOM BY RIDDERMARK BIL

LURABLICKEN MED ETT ÖPPET UNDERTAKS SYSTEM

Tegos öppna undertaks system och belysning var därför en perfekt lösning på detta. Det öppna taket lurar blicken att fokusera nedanför taket även om öppenheten är mycket stor.  Man ser inte över 3 meter från golv men man upplever en stor rymd och full takhöjd ändå.

Harmoni skapades med ett vitt undertak tillsammans med de ljusa färgerna i golv och väggar. Luftigheten behölls genom öppenheten i taket. Belysningen har Tego anpassat så att den blir jämn och ger så lite reflektioner som möjligt i rutor och lack på bilarna.

Tegos lösning gav Riddemark Showroom också en fantastisk möjlighet att på ett enkelt sätt skapa mervärden även i andra delar. Tex. Kabel försörjning , installation av högtalar- och övervakningssystem allt på en bekväm höjd för att kunna förändra, underhålla och serva. Vid behov är det lätt att förtäta och förändra akustik, belysning med mera. En annan viktig anledning till att denna lösningen valdes var att sprinklersystemet inte behövde byggas om.

”Tegos lösning behöll det naturliga ljuset och rymden i lokalen, samtidigt som det döljer så mycket som möjligt av husteknik och ventilation. Vi ser att vi har skapat en framtidssäkrad och hållbar lösning för vår utveckling i butiken.”

– Simon Mezek, Riddermark Bil AB

RELATERADE PRODUKTER

KONTAKT

VILL DU VETA MER? SKICKA OSS ETT MEDDELANDE!