Sarek

En frilufsbutik som strävar efter att lära och anpassa sig till den evigt föränderliga världen av friluftsliv. Här hittar du en selektion av varumärken och produkter för ditt nästa fantastiska uteäventyr, vare sig det är ett litet eller stort. Sarek är en trygg och kunnig guide som säkerställer att dessa ögonblick är genomförbara för alla.

SAREK

SAREK

HÅLLBARHETS TÄNK

Sarek ville ha ett undertak i butiken som var något utöver det vanliga. Efter att ha blivit tipsade att Tego kunde göra kundanpassade lösningar och sett några av Tegos tidigare case blev de inspirerade att göra ett kundanpassat undertak i butiken och tog kontakt med en av Tegos säljare som åkte ut till butiken på besök. Tillsammans med Sarek utvecklade Tego ett undertak anpassat till Sareks önskemål. Över kassadelen sattes ett svart undertak med ett geometrisk mönster.

Ur ett hållbarhetsperspektiv uppskattade Sarek att Tego arbetade med återvunna råmaterial, samt att överblivet material hämtades upp och togs tillbaka till Tego. Cirkulärt och hållbart istället för att kasseras och hamna på återvinningscentralen.

”Designen på undertaket blev pricken över i:et, snyggt, originellt och det fungerar med köpcentrets sprinklersystem.”

– Sarek

RELATERADE PRODUKTER

KONTAKT

VILL DU VETA MER? SKICKA OSS ETT MEDDELANDE!