Skånes Auktionsverk

Ett av södra Sveriges ledande auktionshus och har förmedlat föremål till kunder över hela världen. I deras nya lokaler ville de ha ett snyggt och funktionellt undertak som kan anpassas efter deras olika behov som auktionshus samt integrera deras ljudsystem. Kundens önskemål på taket var att det skulle vara flexibelt och lätt anpassat då deras föremål ofta byts ut. Bra belysning som lyfter fram de olika objekten och samtidigt att ha flexibiliteten att kunna hänga upp ljuskronor och andra armaturer som ska säljas lite överallt i lokalen med möjligheten att kunna tända dem.

SKÅNES AUKTIONSVERK BILDER

SKÅNES AUKTIONSVERK

FLEXIBELT UNDERTAK MED KÄNSLA

I auktionssalen sattes ett vitt Systemtak upp med integrerade Stucchi strömskenor, vilket gör det lätt att flytta runt och anpassa belysningen efter de olika föremålen. För att hänga upp de olika objekten används upphägningskenor samt upphägningsbyglar.

I taket finns även specialanpassad hörnplåt till deras ljudsystem med Boose högtalare. Tego Spotlight Basic valdes noga ut med 930 Premium White 30° spridning för att framhäva de olika föremålen på bästa sätt. Till allmänljuset valdes Kanalled 830 med 110° spridning och matt lins.

I entrén sattes en nedpendlad Stucchi strömskena med Tego Spotlight Basic och Tego Trackline 3R. Över receptionen återfinns Systemtaket med integrerad Stucchi strömskena och Tego spotlight Basic. Pricken över i:et i receptionen är den flyttbar haksekundären med Tego Downlight Enjoy SLM med 940 färgåtergivning för att kunna studera inkommande föremål.

”Resultatet blev fantastiskt bra, förutom flexibiliteten så behölls känslan av den höga takhöjden men med en mer ombonad känsla. Vi blev rekommenderade Tego och tyckte det var extra roligt att Tego är ett lokalt företag med sin produktion i Landskrona”

– Anna Rodman, Skånes Auktionsverk

RELATERADE PRODUKTER

KONTAKT

VILL DU VETA MER? SKICKA OSS ETT MEDDELANDE!