Svävande undertak – med oändliga möjligheter

I detta projekt valde man Tegos flexibla Systemtak 100-80 i vit pulverlackerd stål med varje modul 1800x1800mm som anpassats efter lokalens storlek. Hela taket är frihängande och med den mörka färgen ovanför undertaket får man en känsla av att hela taket svävar.

SVÄVANDE UNDERTAK

SVÄVANDE UNDERTAK

FLEXIBELT OCH FUNKTIONELLT

Allmänbelysningen består av anpassade profiler med urklipp för de valda armaturerna,  LED strips som sattes längst takets ytterkant vilket förstärker känslan av att undertaket svävar.

För att få total flexibilitet med effektbelysningen valde kunden Tegos flyttbara strömskenor. Anpassade till modulernas storlek är strömskenorna både flyttbara, flexibla och de fungerar även som avtappningspunkter för ström till tillfälliga eller permanenta aktiviteter på golvnivå.

Tego Systemtaket fungerar som bärare av matnings-, anslutningskablage, nätverk och etc. vilket möjliggör att hörnplåtar i olika storlekar fungerar som flexibla och flyttbara installationsytor för högtalarsystem, nödbelysning och CCTV. Upphägningsbyglar används för kundvägledning och marknadsföring i butiken.

RELATERADE PRODUKTER

KONTAKT

VILL DU VETA MER? SKICKA OSS ETT MEDDELANDE!