Woolworths

BRANSCH 
Livsmedel

PLATS 
Australien

INVIGNING
2017

OM  
Woolworths Marrickville Metro i Sydney har fått en genomgående uppdatering av interiören,  med fokus på själva köpupplevelsen och hur kunder idag föredrar att handla. Med inspiration från hela världen har butiken designats med den lokala kunden i centrum för att skapa nästa generations livsmedelsköpupplevelse. Resultatet blev en rustik och framtidssäkrad butik.

Ett funktionstak fungerar oftast som bäst när slutanvändarna - kunderna - knappt tänker på dess närvaro. Belysning eller annat som stör märks direkt.
Ovanliga och häpnadsväckande varuexponeringar underlättas av flexibla belysning- och taklösningar. Ju mer kreativt desto bättre!

Butiken erbjuder nu sina kunder att flamstekt kyckling, en ostgrotta, ett fullt fungerande bageri, nytt större utbud av frukter och grönsaker, kött- och fiskmarknad med färska varor eller varför inte något gott från den organiska gången med varor från över 200 certifierade organiska märken.

Woolworths lägger stor vikt vid att stötta lokala producenter och har tagit steget att bli mer miljövänliga, ett av de stegen är att använda LED-belsyning för att minska energiförbrukningen.

Det är viktigt att använda belysning med bra ljusegenskaper och färgåtergivning - återger man grönska fel, till exempel, så kan grönsaker eller växter se oaptitliga eller märkliga ut.
Växtriket varierar efter säsong - tänk på att ha flexibla butikslösningar i din affär för när förändringar kommer runt kröken.

VAD TEGO LEVERERADE
Ett undertak med kanalsystemet 160-40 med U-profilerade kanaler för infälld strömskena i mörkgrå pulverlack för den färska delen samt för vin och öl avdelningen. Takets design samt de nya möjligheterna att arbeta med belysning och skyltning hjälper nu till att öka besöksfrekvens och försäljning i butiken.

Ovanligt tydlig butikslayout - en fräsch look!

VILL DU VETA MER?

Om oss, våra produkter eller har du bara en fråga? Kontakta oss!