Woolworths

Woolworths Marrickville Metro i Sydney har fått en genomgående uppdatering av interiören,  med fokus på själva köpupplevelsen och hur kunder idag föredrar att handla. Med inspiration från hela världen har butiken designats med den lokala kunden i centrum för att skapa nästa generations livsmedelsköpupplevelse. Resultatet blev en rustik och framtidssäkrad butik.

WOOLWORTHS

WOOLWORTHS

DRAMATISKT MÖRKT UNDERTAK

Butiken erbjuder nu sina kunder flamstekt kyckling, en ostgrotta, ett fullt fungerande bageri, nytt större utbud av frukter och grönsaker, kött- och fiskmarknad med färska varor eller varför inte något gott från den organiska gången med varor från över 200 certifierade organiska märken.

Woolworths lägger stor vikt vid att stötta lokala producenter och har tagit steget att bli mer miljövänliga, ett av de stegen är att använda LED-belsyning för att minska energiförbrukningen.

Ett undertak med kanalsystemet 160-40 med U-profilerade kanaler för infälld strömskena i mörkgrå pulverlack för den färska delen samt för vin och öl avdelningen. Takets design samt de nya möjligheterna att arbeta med belysning och skyltning hjälper nu till att öka besöksfrekvens och försäljning i butiken.

RELATERADE PRODUKTER

KONTAKT

VILL DU VETA MER? SKICKA OSS ETT MEDDELANDE!