Aura Living

BRANSCH 
Möbler,  heminredning
PLATS 
Dubai
INVIGNING
2017-2018
KONTAKT
Christer Lundquist
OM   

Aura är ett inrednings företag baserat i Saudiarabien med butiker i Panorama Mall, Riyadh, i Red Sea Mall, Jeddah, en i Doha Festival City, Qatar och nu två butiker i Dubai. Aura erbjuder från sitt eget märke prisvärda möbler och heminrednings detaljer till kunder med sitt eget märke, som söker en distinkt stil och som blandar det bästa från väst och det bästa från mellanöstern.

Ovanliga och häpnadsväckande varuexponeringar underlättas av flexibla belysning- och taklösningar. Ju mer kreativt desto bättre!
VAD TEGO LEVERERADE

Tego levererade ett mörkgrått, öppet systemtak med u-kanaler med plats för de infällda strömskenorna. Butikens och showrummets effektbelysning skapades med hjälp av Tego spotlight Pure.

Det är viktigt att använda belysning med bra ljusegenskaper och färgåtergivning - återger man grönska fel, till exempel, så kan grönsaker eller växter se oaptitliga eller märkliga ut.
Växtriket varierar efter säsong - tänk på att ha flexibla butikslösningar i din affär för när förändringar kommer runt kröken.
Ett funktionstak fungerar oftast som bäst när slutanvändarna - kunderna - knappt tänker på dess närvaro. Belysning eller annat som stör märks direkt.
Förutom taket levererade vi ett fritt hängande belysningstak speciellt designat för Aura och för att lätt hantera och visa upp sin egen portfölj av lampor och belysningsprodukter.
Ica Maxi Kristianstad, stolt användare av Tego System ABs klassiska systemtak (Abgehängte decke).
Ovanligt tydlig butikslayout - en fräsch look!

PRODUKTER I PROJEKTET

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Vill du veta mer?

Kontakta vår Sales Manager, Christer Lundquist så berättar han gärna mer.