Bra och tydlig skyltning underlättar både för butikspersonal och kunder.

Bygg en succé – butiker som kan förändras

Idag har butikskonceptens livslängd minskat avsevärt. Och kundernas förväntningar på ständig, utveckling, förbättring och förändring är stora. Men att bara flytta runt på varor eller ändra i skyltfönstret räcker inte längre. För att matcha de nya behoven krävs det att butiken löpande kan anpassas och utvecklas i takt med kundernas ständigt ändrade behov. Vi kallar det flexibilitet.

Tegos tak kan användas i alla slags ytor. Vi arbetar både med små affärer och begränsade såväl som butiker på tusentals kvadratmeter.

När du väl bestämt dig för vårt taksystem finns inga begräsningar. Vi kan kundanpassa alla våra produkter efter kundens önskemål och levererar löpande unika tak utifrån estetiska och funktionella behov. Och som grädden på moset är det enkelt att installera.

Men förändringarna slutar inte efter att vi installerat: belysningen är flyttbar och våra smarta tillbehör kan anpassas även när taket sitter på plats. På så vis kan du välja precis hur du lägger ditt kundvarv eller var dina exponeringsytor finns.

Tillsammans skapar detta unika möjligheter för en ständigt föränderlig butiksmiljö som hela tiden kan utvecklas och möta kundernas behov.

KONTAKT

VILL DU VETA MER? SKICKA OSS ETT MEDDELANDE!