Fira Black Friday!

USA:s största shopping- och readag heter Black Friday. Dagen infaller dagen efter Thanksgiving och har under de senaste åren fått fäste i Sverige. Detta är dagen då julhandeln och pyntandet drar igång i USA.

Black Friday i Sverige

Sedan några år tillbaka uppmärksammar flera butikskedjor och e-butiker dagen med specialerbjudanden. Och det finns tydliga siffror som visar att handeln går upp denna dag. Försäljningen ökar mest hos butiker som erbjuder rabatter.

 

Tre tips för att visa erbjudanden

Ta tillfället i akt att uppmärksamma Black Friday – en av våra nya shoppinghögtider. Bli en av de butiker som ökar sin försäljning genom att bjuda på ett erbjudande. Vi skickar med dig tips på vägen:

  • Arbeta med färgen rött i kombination med gult. Färgerna tillsammans lockar ögat och får oss att stanna till. Färgerna används på trafikskyltar, varningstexter och annat som behöver vår uppmärksamhet.
  • Impulserbjudanden placeras med fördel längs huvudstråket i butiken. Och erbjudandet får gärna återkomma och repeteras flera gånger.
  • Var tydlig med det du erbjuder: vad priset är, vad som ingår och visa det gärna i ett sammanhang med relaterade produkter.

KONTAKT

VILL DU VETA MER? SKICKA OSS ETT MEDDELANDE!