Jobba med ljus för att maximera resultatet!

Vi har lång erfarenhet av belysning i butik, vi kan din vardag och vet hur du ska arbeta med ljus i för att maximera helhetsupplevelse och försäljning. Tego Belysningsservice stöttar dig i arbetet med att använda ljuset och erbjuder service för alla typer av butiksbelysning över hela Sverige.

Hur mår ljuset i din butik?

Tego Belysningsservice kontrollerar samtliga av dina armaturer och ljuskällor, utför gruppbyten på ljuskällor som uppnått sin ekonomiska livslängd, rengör armaturer samt riktar ställbara armaturer.

Vid vårt första besök gör vi en genomgång av ditt behov av belysning. Därefter får du en serviceplan anpassad till just din butik. Serviceplanen ger dig kontroll på vad ditt underhåll kommer att innebära och kosta.

 

Vår kunskap är din

En viktig del i Tego Belysningsservice är att våra medarbetare lär era hur ljuset kan användas i butiksarbete. Detta för att er butiksbelysning alltid ska prestera optimalt, även mellan våra besök.

Efter vårt besök blir din belysning mer effektiv vilket ger både bättre ekonomi och bidrar till ett hållbart samhälle.

Vi vet vad vi pratar om

Tego har i mer än 25 år producerat armaturer i Landskrona och lämnar 5 års garanti på våra armaturer. Grunden i en bra belysning är produkter av hög kvalitet, men för att skapa resultat måste armaturen användas på rätt sätt.

KONTAKT

VILL DU VETA MER? SKICKA OSS ETT MEDDELANDE!

Vi är redo att göra din butik bättre!