Trådlös styrning – bekvämt och enkelt!

Unikt för Roundline Eco är att man kan komplettera den med en liten radiomottagare som placeras i radiatorns gavel. Radiomottagaren kommunicerar med en diskret och snyggt designad styrenhet (Rumstermostat).

Roundline Ecos trådlösa styrning passar lika bra i hus med öppen planlösning som i rum där du efterfrågar extra bekvämlighetskomfort som till exempel i ett sovrum. Med en knapptryckning sänker du temperaturen inför natten. Efter sex timmar återgår radiatorn till standardläge och det är varm och skönt lagom tills det är dags att stiga upp.

En vädringsfunktion hindrar radiatorn från att rusa när du öppnar en ytterdörr eller ett fönster för att släppa in frisk luft. Med andra ord finns här många energibesparande funktioner att komplettera med till den redan energisnåla Roundlineradiatorn.

Rumstermostaten placeras på en innervägg inom 10 m från de radiatorer som ska styras. Den mäter och övervakar temperaturen i rummet enligt de inställningar som valts och kommunicerar trådlöst med radiomottagarna som monterats i radiatorerna. Rumstermostaten drivs av batteri som bör bytas när en symbol visas på displayen (efter ca 2 år). Vid strömavbrott behålls alla inställningar.

Komplettera med Reco Master

Som ett komplement till Rumstermostaten kan man välja Reco Master, som är en central styrenhet. Den kan kopplas direkt till alla radiatorer inom 20 meter. Reco Master kan också kopplas till någon form av extern utrustning, t. ex en GSM-uppringare eller en timer och på så sätt automatisera nattsänkning eller ringa och höja temperaturen.

SKRIV UT ELLER LADDA NER
ROUNDLINE RECO TRÅDLÖS STYRNING 

LÄS MER OM TEKNIKEN BAKOM RADIATORERNA

VILL DU VETA MER?

Om oss, våra produkter eller har du bara en fråga? Kontakta oss!